MWC 2017: bemutatkoztak a Lenovo legújabb termékei

forrás: Prím Online, 2017. február 28. 11:55

A Lenovo eszközök és szolgáltatások komplex rendszeréből álló ökoszisztémát jelentett be, melynek célja megnyitni a mobilitási törekvések új korszakát, és választ adni azon felhasználói igényekre, melyeknek középpontjában egyre inkább a felhasználó-centrikus kialakítás és a hardware megoldások egyensúlya kerül.

A Lenovo a 2017-es MWC-n mutatta be új termékportfólióját, mely lefedi az összes olyan funkciót, amely eszközválasztás esetén szerepet játszhat a választásban. A márka egy teljes, hordozható okoseszköz-portfóliót jelentett be Barcelonában: a szétszerelhető Miix 320 megfizethető áron biztosít menet közbeni kapcsolati lehetőségeket, mindezek mellett bemutatásra került a két átalakítható, hordozható erőmű is, a Yoga 710 és 520 modellek, a sokoldalú Tab4 család, valamint a Moto G5 és Moto G5 Plus telefonok. Egyidejűleg egy, a Lenovo Connect applikációra vonatkozó fejlesztést is bejelentett a márka, amely a kiválasztott, Windows LTE opcióval rendelkező eszközökhöz biztosít újraprogramozható e-SIM kártyákat, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy otthonukban a saját, helyi szolgáltatójuk adatszolgáltatási előnyeit, vagy utazás közben a legjobb helyi árakat élvezhessék, anélkül, hogy ki kellene cserélniük a SIM kártyájukat. 

 

Moto G5 és Moto G5 Plus: megkapó dizájn, határtalan teljesítmény

Az elérhető ár és a prémium funkciók a Moto G örökség részei, ehhez a hagyományhoz pedig minden új Moto G és Moto G Plus hű marad, így továbbra is prémium alatti áron nyújtva a felhasználóknak a legjobb, legnépszerűbb funkciókat. 

 

A Moto G család legújabb tagjai stílus és teljesítmény nem várt kombinációját nyújtják. Mindkét eszköz precíziós, fém kialakítással rendelkezik – a Moto G esetében először – és erős, nyolcmagos processzorok biztosítják a kivételes teljesítményt. A tartós, egész napon át működőképes akkumulátoraik kevesebb töltést jelentenek, míg a beépített ujjlenyomat-olvasó az adatok védelmét segíti, a fejlett kamera pedig gyorsabb fókuszálás révén lenyűgöző képek készítését teszi lehetővé. 

 

 

Lenovo Tab 4 sorozat az egész családnak 

A Lenovo a Tab 4 család új modelljeinek fejlesztése során azt az erős alapot építette tovább, amelyet a legnépszerűbb táblagépek biztosítanak: gyönyörű kialakítású, erős eszközök az egész család számára. A magas szintű multimédiás élményért a Lenovo Tab 4 8 és a Lenovo Tab 4 10 modellek is duális hangszórókkal, valamint Dolby Atmos hangrendszerrel érkeznek. A Lenovo Tab 4 család egy újdonságnak számító, prémium termékvonalat is bemutat: a Lenovo Tab 4 8 Plus és Lenovo Tab 4 10 Plus modellek egyedülálló duális üvegkialakítása, FHD kijelzője, valamint a nagyteljesítményű processzorok, és az akár 12 órás akkumulátor-üzemidő teszik egyedülállóvá a Plus eszközök nyújtotta élményt. 

 

 

A táblagép koncepciót opcionális kiegészítőkkel továbbfejlesztve a Lenovo Tab 4 széria modelljei akár gyerekeknek szánt, vagy productivity táblagéppé is változhatnak. A gyermekeknek szánt kiegészítő, a Lenovo Kid’s Account által fejlesztett optimális „gyermekélmény” létrehozására tervezett, melyet ütésálló tok, kékfény szűrő, és modern szoftvercsomag egészít ki, amelyben kizárólag gyermekeknek szánt tartalom érhető el. A tabletek ugyanakkor akár 2 az 1-ben Android munkagéppé is alakíthatók a Productivity Pack révén, amely bluetooth-tal csatlakoztatható billentyűzetet is tartalmaz, remekül kiegészítve a Tab 4 széria hatékony munkavégzésre optimalizált felhasználói-felületét. Az ultra-hatékony UI legfontosabb elemei a tálca, amely gyors váltást tesz lehetővé az appok között, a több ablak párhuzamos használatát támogató szoftver, a leggyakoribb billentyűzet shortcutok támogatása, vagy az optimalizált egér és billentyűzet. 

 

 

Szétszerelhető Miix 320: villámgyors, opcionális LTE-kapcsolattal

A Miix 320 egy teljes funkcionalitással rendelkező Windows 10 hatékonyságát kombinálja egy elérhető, szétszerelhető laptop súlyával, és praktikusságával. Használja laptopként munkára, 10.1”-es kijelzője révén igazán hatékonyan, vagy szerelje szét és 550grammos hordozható tabletként vigye magával akár egy rohanós napon. 

 

Akár 10 órás akkumulátor-üzemideje révén egy teljes évad Game of Thrones epizódot megnézhet töltés nélkül. A multitasking generáció számára különösen értékes a Miix 320 súlyának és méretének tökéletes egyensúlya, amely révén a gép nem csak videók nézéséhez tökéletes a lecsatolható képernyő miatt, de stabil billentyűzetével egy hagyományos PC teljes funkcionalitását tudja nyújtani, amikor tartalomgyártásra van szükség.

 

 

Mindig maradjon kapcsolatban a Lenovo Connect e-SIM kártyával 

A Lenovo Connect e-SIM fejlesztése megkönnyíti a globális kapcsolattartást, akárhol is tartózkodjon a világban – soha többet nem kell kicserélnie a SIM kártyáját. A Lenovo Connect észrevétlen kapcsolatot és helyi adatforgalmi árakat biztosít még a külföldön tartózkodó felhasználói számára is kihasználva a helyi Telco szolgáltatóval kötött szerződést. A felhasználók megoszthatják az adatforgalmat a Lenovo Connect segítségével a kompatibilis eszközök között. 

 

 

Az átalakítható Yoga modellek tökéletes egyensúlyt teremtenek dizájn, teljesítmény és hordozhatóság között

Vannak alkalmak, amikor egy felhasználó, aki számára a hordozhatóság a legfontosabb egy hagyományos PC erejére és hatékonyságára vágyik – mindezt egy vékony és könnyű eszközben. Mivel a multitasker felhasználó folyamatosan munka, játék és szórakozás között váltogat, a 13, 14 és 15”-es változatban is elérhető Yoga 720-at és 520-at számukra terveztük. A 15”-es, legfrissebb, hetedik generációs Intel Core i7 processzorral és NVIDIA GeForce GTX 1500 diszkrét grafikus kártyával szerelt Yoga 720 a kategóriájában elérhető legnagyobb teljesítményű gép, amely Thunderbolt 3 csatlakozói révén szuper gyors kapcsolatot biztosít, miközben akár 9 órás akkumulátor-üzemidőre képes. Azok számára, akik hajszálvékony eszközre vágynak a 13”-es Yoga 720-at terveztük, amely 14,3 mm-es vastagsága 17%-kal vékonyabb, mint az előző verzió.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36