Nokia Lumia 720 és 520 megfizethető áron a Vodafone-nál

forrás: Prím Online, 2013. május 24. 10:58

Május 24-től már a Vodafone-nál is kapható a Nokia két legújabb készüléke, a Lumia 720 és 520, melyek elérhető áron, a legújabb Windows 8-as operációs rendszerrel biztosítják az okostelefonok nyújtotta páratlan előnyöket. 

Mindkét készülék kedvező áron, és egyúttal izgalmas tartalmakkal várja a felhasználókat, melyek egészen biztosan nem csak a Nokia rajongók tetszését fogják elnyerni. A színes és szórakoztató Windows 8 operációs rendszer kezdőképernyőjén könnyen elérhetők a felhasználók által kiválasztatott kedvenc alkalmazások vagy kapcsolatok, melyek révén így tökéletesen személyre szabhatóvá válik a készülék.



A Lumia 720 4,3 hüvelykes képernyővel bír, és érzékenységének köszönhetően akár kesztyűben vagy körömmel is használható. A készülék 6,7 megapixeles kamerával rendelkezik, amellyel a nap minden szakaszában pengeéles kép készíthető a Carl Zeiss optikának és az f1.9 fényerejű objektívnek köszönhetően.

A Lumia 720-szal szórakozás a fotózás: a Panorama funkción túl, a Cinemagraph alkalmazással „mozgó állóképek”, vagyis animált GIF-ek hozhatók létre, a Smart Shoot opcióval pedig tökéletes csoportkép készíthető. A Creative Studio már az elkészült fotókat látja el látványos effektekkel. Az előlapi kamera 1,3 megapixeles képeket készít, így a Skype videokonferenciák HD minőségben is élvezhetők.

A megfelelő hátlappal ellátva a telefon vezeték nélkül is tölthető, és az NFC-nek köszönhetően egyszerűen lehet a kedvenc zenéket rátölteni, sőt akár JBL Play UP mikrofon is párosítható hozzá. A Nokia 720 stílusos unibody kivitelben, fekete színben kapható.



A Nokia Lumia 520-at 5 megapixeles autófókuszos kamerával látták el, amely HD minőségű videók rögzítésére is alkalmas. A 4 hüvelykes LCD WVGA kijelzővel rendelkező készüléken is megtalálhatók a Nokia Lumia telefonokon megszokott Panorama, Cinemagraph és Smart Shoot funkciók. A készülék fekete és fehér színben vásárolható meg.

Mindkét okostelefont világtérképpel és offline navigációs alkalmazással is felszerelték, így roaming és adatforgalmi díj nélkül tájékozódhatunk, bárhol is járunk a világon. A Nokia WP8-as telefonjainak nagy előnye a továbbfejlesztett HERE alkalmazások, melynek tagjai az előbb is említett HERE Drive offline verzióban is működő, magyarul beszélő navigációs rendszer; a HERE Transit, mely a tömegközlekedésben elengedhetetlen partner; illetve a HERE Maps, amely pedig a mindenféle jármű nélkül közlekednek és tájékozódóknak jelent tökéletes választást.

A Nokia Lumia 720-on megtalálható HERE City Lens alkalmazás a mindennapokban segít eligazodni, hiszen a kiterjesztett valóság élményével gazdagítja a HERE térképek használatát, segítve a felhasználót, hogy könnyebben fedezhesse fel a közvetlen környezetében lévő érdekességeket.   

A Nokia 520 és 720 egyaránt 8 GB háttértárral bír, ami memóriakártyával 64 GB-ig bővíthető.

A Nokia Lumia 520 Matrix 3 tarifacsomagban június 3-tól 1 forintért, míg a Nokia Lumia 720 Vodafone Red tarifacsomagban szintén 1 forintért vásárolható meg.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38