Egy magyar fejlesztés akár 10-12% bevételnövekedést is hozhat a webáruházaknak

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 23. 15:55

Folyamatosan bővül a hazai online kereskedelem, ahogy a rendelkezésre álló eszközök tárháza is. A kereskedők számára a webshop létrehozása és optimalizálása manapság az első napirendi pontok között szerepel, hiszen az értékesítés jelentős része átterelődött az online térbe. A kiélezett versenyhelyzetben elengedhetetlen a folyamatos fejlesztés a látogatók kiszolgálása, a kimagasló felhasználói élmény elérése és nem utolsó sorban a forgalom növelése érdekében.

 

  •     Folyamatosan bővül a hazai online kereskedelem, ezért érdemes kihasználni a rendelkezésre álló hatékonyságot növelő eszközöket.
  •     A Yuspify ajánlórendszere már elérhető az egyik legnagyobb magyar webshop motor, az Unas felhasználói számára.
  •     A termékajánló dobozok elhelyezése akár 10-12%-os bevételnövekedést eredményezhet az adott webáruházban.

 

A Yuspify egy olyan mesterséges intelligencia alapú ajánlórendszer, amely segítségével a webshopok tetszőleges pontjaira – akár a kezdőoldalra, de a választott termékek oldalaira és a kosároldalra is – személyre szabott termékajánló dobozokat lehet elhelyezni. Legfontosabb funkciójuk, hogy használatukkal a webáruházak látogatói a számukra aktuálisan legrelevánsabb ajánlatokat kapják.

 

Ezek a dobozok nem csupán az oldalon tartják a felhasználókat, hanem átlagosan 10%-os többletbevételt is hoznak. A rendszer folyamatosan tanuló algoritmusokat használ, ezért tökéletesen automatizáltan működik. Minden egyes ajánlódoboz teljesítménye külön is mérhető, így naprakészen követhetők az eredmények.

 

A Yuspify ajánlórendszer már elérhető az egyik legnagyobb magyar webshop motor, az Unas felhasználói számára is. A platformon jelenleg mintegy 7000 magyar webshop fut, a hazai webáruházak 20%-a Unas rendszerben működik és már több mint 773 millió terméket rendeltek az oldalakon keresztül.

 

 

Az együttműködés már hónapok óta tart, valamint a cég közös kampányokon is dolgozik kifejezetten az Unas felhasználók részére. A Yuspify ajánlórendszere könnyedén, pár perc alatt, mindössze 3 lépésben integrálható az Unas webshopokkal. Mivel egy webshop üzemeltetését gyakran maga a tulajdonos végzi, így az integráláshoz nem szükséges programozói tudás. “Nagyon örülünk a közös munkának, különösen azért, mert így az Unas-szal való együttműködés miatt már egy bővülő ügyfélkörrel közösen tudjuk továbbfejleszteni, hogyan tud a Yuspify mesterséges intelligenciája a leghasznosabb lenni az eCommerce vállalkozók számára.” – monda el Herbszt György, a Yuspify termékmenedzsere.

 

"Az Unas rendszer működtetése során elsődleges szempontunk, hogy minél több olyan integrációt kapjanak a webáruház üzemeltetők, amivel hatékonyabbá tehetik a munkájukat és növelhetik a bevételüket. Külön öröm számunkra, ha a beépített szolgáltatás mesterséges intelligenciára épül, és valamilyen részfunkciót automatizál. Ilyen a Yuspify ajánlórendszere, amit jó szívvel ajánlunk az ügyfeleinknek." – szögezte le Kóczán Tamás, az Unas alapítója és ügyvezetője.

 

Az ajánlórendszer sikerét bizonyítja, hogy dobozaikat többek között olyan webshopot üzemeltető cégek is alkalmazzák, mint a Vatera, a Libri Bookline, a Pepita vagy a Meska.

 

A Yuspify ráadásul most kedvezményt is ajánl az Unas felhasználók számára. Az összes webáruház tulajdonos figyelmébe ajánljuk, hogy ha 2021. szeptember 30-ig regisztrálnak, akkor 3 hónapon keresztül havi 20% kedvezményt kapnak a Yuspify ajánlórendszer díjából. Az integráció csupán néhány percet vesz igénybe, és egy 2 hetes díj- és kötelezettségmentes próbaidőszak során megfigyelhetik a csomag pozitív hozadékát.

 

A díjmentes regisztrációra az alábbi linken van lehetőség.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38