November 30-tól kapható Magyarországon a Huawei Mate 40 Pro

forrás: Prím Online, 2020. november 25. 10:56

November végétől – néhány Európai ország mellett – Magyarországon is kapható lesz limitált darabszámban a Huawei októberben bemutatott csúcskészüléke, a Huawei Mate 40 Pro. A vállalat aktuális zászlóshajó készülékét a világon elsőként egy 5 nanométeres technológiára épülő, egylapkás 5G chip hajtja. A Mate 40 Pro kiemelkedő kamerarendszerét pedig bemutatását követően a független nemzetközi portál, a DxOmark a piacon elérhető termékek közül a legjobbnak értékelte. A készülék november 30-tól limitált számban a nagyobb Telekom üzletekben, valamint a Huawei Pop-Up Store Arena Mallban érhető el 449.990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron fekete és ezüst színekben.

Minden kézben jól áll

Lekerekített, kézbe simuló dizájnjának és a vadonatúj, a Mate sorozat védjegyének számító kameraszigetnek köszönhetően a Mate 40 Pro tökéletesen illik bármekkora kézbe. A 6,76”-os OLED kijelző 90 Hz-es képfrissítése gondoskodik arról, hogy a tartalmak tűélesen jelenjenek meg. Az Always On Display-jel egy szempillantás alatt láthatjuk legfontosabb értesítéseinket az idő és a dátum mellett. Újdonság a gesztusvezérlés: érintés nélkül görgethetünk, navigálhatunk vele. A készülékben dolgozó Kirin 9000 chippel nincs alkalmazás vagy játék, amelyik megizzasztaná a Mate 40 Pro-t. Az erős, 4400 mAh-s akkumulátort a 66 wattos új SuperCharge töltővel ráadásul kevesebb, mint egy óra alatt újra feltölthetjük.

 

Díjnyertes kamerarendszer

A készülékek hátoldalán már a Mate-sorozat védjegyének számító, ikonikus, körlakú Space Ring-ben kapott helyet a Leica-val közösen kifejlesztett kamerarendszer. Az 50 MP-es főkamera mellett egy 20 MP-es, nagy látószögű és egy 12 MP-es, telefotó lencse is segít, hogy minden helyzetben tökéletes képeket készítsünk. A videózásban is ott van a szeren, lazán készít 4K-s, 2160 pixel felbontású, akár 60 képkocka per másodperces videókat, emellett 10-szeres hibrid és 50-szeres digitális zoommal hozhatjuk közelebb a távoli dolgokat. Lenyűgöző képek készíthetők mind az előlapi, mind a hátlapi ultraszéles látószögű és telefotó lencsék segítségével, ami a független nemzetközi portál, a DxOmark szerint is a világ jelenleg legjobb, mobiltelefonban épített kamerarendszere.

 

 

Petal Maps és Huawei Docs

A valós idejű helymeghatározást, a haladási irány kijelzését és a valós idejű forgalomfigyelést támogató Petal Maps 140 országban érhető el. Sőt, 129 városban a tömegközlekedési adatok mellett a hangalapú navigációt is támogatja angol, francia, német, spanyol és olasz nyelven. Az alkalmazás a Mate 40 Pro gesztusvezérlő funkciójával is használható. Egyszerűen válthatunk a navigációs nézet és a térkép áttekintése között, ha a tenyerükkel a képernyő felé legyintünk. 

 

Dokumentumaink kezelését a több mint 50 formátumot támogató, teljes értékű Huawei Docs segíti. A Word-alapú szolgáltatás PDF, PPT és DOC formátumokat is kezel. A felhőalapú, valós idejű szinkronizálás révén a felhasználók zökkenőmentesen dolgozhatnak ugyanazon a dokumentumon.

 

Appok minden esetre

A Huawei saját felhasználói felületét, az EMUI 11-et a vállalat saját alkalmazásboltja, az AppGallery egészíti ki, amiből a világszerte népszerűségnek örvendő alkalmazások mellett a legjobb magyar appokat is villámgyorsan és biztonságosan telepíthetjük. A könnyen kereshető, jól kategorizált felületen hamar megtaláljuk azokat az alkalmazásokat, amelyekkel teljesen személyre szabhatjuk a készüléket. Ha pedig valamire mégsem bukkanunk rá elsőre, a Petal Search multifunkciós, intelligens keresőrobotja siet a segítségünkre: ebben pillanatok alatt megtaláljuk, honnan lehet letölteni az általunk preferált appot - ráadásul még általános, internetes keresőként is használhatjuk.

 

Ár és elérhetőség

A készülék november 30-tól limitált számban a Huawei Pop-Up Store Arena Mallban, a Telekom online felületén és a nagyobb üzleteiben érhető el 449.990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron. A Mate 40 Pro 256GB-os tárhellyel, fekete és ezüst színű változatban érkezik a boltok polcaira.

 

A készülékük átvételekor a vásárlók ingyenesen hozzájutnak a VIP garancia szolgáltatáshoz, amely 6 hónapos extra kijelző-biztosítást is magába foglal. 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38