Ingyenes matek távoktatás elsőtől az emelt szintű érettségiig, a Matek Oázistól

forrás: Prím Online, 2020. március 30. 19:20

Ingyenes matematika távoktatási programot állított össze első osztálytól az emelt szintű érettségiig a Matek Oázis, az egyik legnépszerűbb digitális távoktatási portál. A szolgáltatás teljes körű felkészülést tesz lehetővé a legnehezebb témakörökből, az iskolai matematika távoktatás kiegészítéseként.

Az Ingyenes Matek Oázis Tudástár a legnehezebb 1-11. osztályos matematika témaköröket, valamint a "Turbo" matematika érettségi felkészítő teljes programját tartalmazza. A témakörök az iskolabezárás első hetének tapasztalatai, a pedagógusok visszajelzései és a diákok aktivitása alapján lettek kiválasztva.

 

Mivel a legnehezebb helyzetben az érettségizők vannak, ezért az iskolabezárások idejére ingyenesen elérhető a Matek Oázis teljes „Turbo érettségi felkészítő” csomagja. Az interaktív tananyagokkal rövid idő alatt is sikeresen tudnak felkészülni a 12. osztályos diákok a középszintű érettségire, az emelt szinten érettségizőknek pedig az analízis tananyagok nyújtanak komoly segítséget.

 

„Tizenhárom éve fejlesztjük a Matek Oázis digitális oktatási rendszerét. Ezt a tudást szeretnénk megosztani, ezért elérhetővé tesszük a legtöbb nehézséget okozó tananyagokat, mert ebben a nehéz helyzetben kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk” – mondta B. Békési Bea a Matek Oázis alapítója, oktatási vezetője.

 

 

A tananyagok a matekmindenkinek.hu/tananyagok/tudastar internetcímen, regisztráció után ingyenesen használhatók. A több évfolyamon áthúzódó tematikus oktatási oldalak interaktív oktató videók, gyakorló tesztek és képességfejlesztő játékok segítségével támogatják a tanulást. A tananyagok jelentős részben már elérhetők, a tartalom hamarosan teljes lesz.

 

A Matek Oázis egyedülállóan interaktív anyagai felébresztik a matematika iránti érzéket. Lépésről lépésre vezeti a gyerekeket, közben interaktív kérdésekkel segít fókuszt tartani, sikerélményekkel motivál és erősíti az önbizalmat, ezzel használható tudást épít.

 

Az iskolabezárások idejére ingyenessé tett témakörök az iskolai távoktatást kiegészítve megkönnyíti a diákok önálló tanulását, csak egy kis szorgalom kell hozzá.

 

A gyakorlást, korrepetálást, gyorsabb egyéni fejlődést és a szülői ellenőrzést segítő prémium tartalmak minimál áron érhetők el az iskolabezárás ideje alatt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05