Szuperlassított videótartalmak a BuzzFeed és a The Dodo oldalakon

forrás: Prím Online, 2018. április 18. 18:53

A Samsung Electronics, a BuzzFeed és a The Dodo új együttműködésének köszönhetően a hétköznapi pillantok is felejthetetlenné válnak a Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékek Super Slow-mo kamerája által. 

Mostantól a BuzzFeed, a világ vezető technológiai fejlesztéseket alkalmazó médiavállalata, amely a platformokon átívelő híreivel és szórakoztató csatornáival világszerte emberek millióit éri el, valamint a The Dodo, az állatszeretők elsőszámú*  digitális médiafelülete, a legkedveltebb facebookos tartalomgyártó**  mostantól vicces, szórakoztató és nagy érdeklődésre számot tartó szuperlassított videókat osztanak meg az olyan közösségi oldalakon, mint az Instagram, a Twitter és a Facebook.

 

A #withGalaxy és #SuperSloMo hashtegekkel ellátott videók megmutatják a felhasználóknak, hogy a Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékekkel mennyire könnyen készíthetők el és oszthatók meg a lenyűgöző szuperlassított tartalmak. Az együttműködés eredményeként a BuzzFeed és a The Dodo jelentős követőtábora a következő két hónapban 30 darab olyan különleges tartalommal találkozhat majd, amelyeket egyszerűen muszáj látni. Az aktuális trendeknek megfelelően, Galaxy S9 és S9+ készülékkel rögzített slow-mo posztok a mindennapi élet érdekes jeleneteit ragadják meg és játsszák újra, a meggyőző rövid tartalmaktól kezdve egészen a szórakoztató how-to videókig. A BuzzFeed bemutatja és megosztható, felejthetetlen pillanatokká varázsolja az olyan, egészen hétköznapi momentumokat, mint egy különleges mosoly, egy egyedi nevetés vagy éppen egy nem mindennapi grimasz. A The Dodo pedig a saját, autentikus stílusában posztol vicces, videókat és történeteket a Galaxy S9 és S9+ készülékekkel, főszerepben az állatokkal.

 

 

„A BuzzFeed és a The Dodo oldalakkal való együttműködésünk illeszkedik az elképzelésünkhöz, és nagyszerű módja annak, hogy bemutassuk, miként tudják a felhasználóink a hétköznapi pillanatokat felejthetetlenné tenni a Galaxy S9 és S9+ Super Slow-mo kamerájával – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics marketingigazgatója és ügyvezető alelnöke. Egy élmény megörökítése egyetlen pillanat alatt még sosem volt ennyire egyszerű. – Célunk, hogy az együttműködésünkkel arra inspiráljuk a felhasználóinkat, hogy még kreatívabb Super Slow-mo tartalmakat készítsenek.”

 

A Samsung Galaxy S9 és S9+ Super Slow-mo kamerája másodpercenként 960 képkockát rögzít, és egy teljesen új módot kínál arra, hogy újraéljük és megosszuk hétköznapjaink meghatározó pillanatait. Az automatikus mozgásérzékeléssel a felhasználók egyszerűen beállíthatják a felvételt és elindíthatják a lejátszást. Emellett háttérzenét is választhatnak a videóhoz 35 különböző előretelepített opció közül, vagy akár a kedvenc dalukat a saját lejátszási listájukból, mielőtt a három izgalmas stílus – a végtelenített videó, a fordított, illetve bumeráng mód - egyikében megosztják a végeredményt.

 

„A BuzzFeed számára kiemelten fontos a világszínvonalú tartalomgyártás, amelyet rugalmasan, akár útközben is végezhetnek a tartalmak megálmodói – mondta el Ze Frank, a BuzzFeed vezető kutatója és fejlesztője. – A Galaxy S9 és S9+ telefonokkal olyan funkciókat tudunk használni videóink készítése során, mint a Slow-mo, így megmutathatjuk olvasóinknak, hogy többé nincsen szükségük méregdrága felszerelésekre vagy szoftverekre, hogy kiváló minőségben örökítsék meg a legjobb pillanatokat.”

 

„Követőtáborunkat az az egyedi, érzelmeken alapuló történetmesélés kovácsolja össze, melynek középpontjában mindig az állatok és az ő inspiráló mindennapjaik állnak – mondta el Izzie Lerer, a The Dodo alapítója és kreatív igazgatója. – Izgatottan várjuk, hogy a Samsunggal való együttműködés során a szuperlassított felvételekkel egy teljesen új módon mutassuk meg az állatok különböző arcait, szokásait.” 

 

______________ 

* Az elsőszámú állatokkal foglalkozó digitális márka (Forrás: Tubular, 2018. február)

** A legkedveltebb Facebook-oldal és tartalomgyártó (Forrás: CrowdTangle, 2018. április)

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Hazánkban is megkerülhetetlen lesz a mesterséges intelligencia

Magyarországon is versenyhátrányba kerülnek azok a munkavállalók, akik nem képesek alkalmazni a mesterséges intelligenciát (MI), és azon médiavállalatok, amelyek nem integrálják az új technológiákat a munkafolyamataikba – olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányában, hozzátéve: a magyarok inkább pozitívan gondolnak az MI-megoldásokra.

2024. május 21. 19:10

Így hasznosíthatod újra régi laptopodat a gyerek számára

Van a családban gyerek és van egy régebbi laptopod is? Ahelyett, hogy leadnád a laptopot egy elektronikai hulladékgyűjtőbe vagy elásnád a szekrény mélyére a kacatok közé, miért nem kelted inkább új életre a közeledő gyereknap alkalmából? Egy régi vagy nemrégiben lecserélt laptop nem feltétlenül használhatatlan, ezért a tovább örökítése kiváló módja az újrahasznosításnak. 

2024. május 21. 17:41

IT Fitneszteszt 2024 - idén is megmérik a régió diákjainak digitális készségeit

Idén Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Ukrajna részvételével zajlik a régió nagyszabású, online digitáliskészség-felmérése, az IT Fitneszteszt. Az elsősorban az általános iskola végzős diákjait és a középiskolás korosztályt célzó felmérés nem csupán a kitöltők számára nyújt valós képet a szórakozáson túl a tanulás és más hétköznapi online feladatvégzés terén szerzett gyakorlati ismereteikről, eredményeinek összesítése tanáraik, illetve a szakpolitikusok munkáját is segítheti azáltal, hogy fény derül erősségeikre és a fejlesztendő területekre egyaránt.

2024. május 21. 16:03

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59