A Bell & Bain nyomdaipari vállalat a minőségre és a rugalmasságra összpontosít a Ricoh Pro VC60000 technológiával

forrás: Prím Online, 2017. július 14. 10:36

A Bell & Bain lesz az első európai könyvnyomtatással foglalkozó cég, amely a digitális nyomdai szolgáltatást a Ricoh Pro VC60000 tekercses ink-jet rendszerrel emeli még magasabb szintre.

Az Egyesült Királyság egyik legrégebbi nyomdája, a Glasgow-i székhelyű Bell & Bain szintén az első skót cég, amely befektet a Ricoh nagy sebességű ink-jet eszközébe.

 

1831-es alapítása óta a Bell & Bain szakterülete az üzleti, oktatási, pénzügyi, orvosi, tudományos és vallási könyvek, folyóiratok nyomtatása és kötése. A cég széleskörű gyártó berendezései digitális és offset nyomtató gépekből, valamint a könyvkötő eszközök széles választékából állnak.

 

Stephen Docherty ügyvezető igazgató magyarázata szerint: "A Ricoh Pro VC60000 technológiát kiemelkedő nyomtatási minősége miatt választottuk. Kiterjedt piackutatást és számos próbanyomást végeztünk, beleértve a különböző új tinták és tintafej technológiák használatát. Összességében úgy éreztük, hogy a Ricoh Pro VC60000 kínálja a leginkább egyenletes/konzisztens minőséget a piaci szegmensünk számára."

Nagy örömünkre szolgál, hogy elsőként mutathatjuk be a brit kiadói üzletágban."

 

 

Balról jobbra: Tony Campbell Bell & Bain Értékesítési Igazgató, Stephen Docherty Vezérigazgató és Karen Baillie Operatív Igazgató.

 

Eef de Ridder, a Ricoh Europe Kereskedelmi és Nyomdaipari Igazgatója, megjegyzi: "Örömmel tölt el minket, hogy egy ilyen rangos nyomdaipari cég felismerte a Pro VC60000 technológiában rejlő lehetőségeket. A rendszer új nézőpontba helyezi a kereskedelmi nyomtatók és a direkt marketing cégek eddigi nyomtatási megoldásait, és napjainkban, amikor a rugalmasság és a gyors reagáló képesség elengedhetetlen, előnyt jelent más könyvnyomtatással foglalkozó cégekkel szemben."

 

A Pro VC60000 több mint 6000 példányban készít el egy 128 oldalas könyvet egy normál nyolc órás munkaidő alatt. A Ricoh saját szabadalmazott multidrop tintasugaras technológiájával, a Ricoh saját tintáival és Digitális Front End-el a Pro VC60000 csökkenti a készenléti időt, gyorsítja a lapfordítást, maximalizálja a hatékonyságot és lehetővé teszi a költségek pontosabb ellenőrzését. Rendkívül funkciógazdag és innovatív megoldást kínál a nagy sebességű tintasugaras nyomtatási műveletekhez illetve azok számára, akik a hibrid technológiát kihasználva tervezik gépeik korszerűsítését.

 

A Bell & Bain szeptemberben telepíti a Ricoh Pro VC60000 technológiát.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38