Ma este dupla filmélmény a Paramount Tetőmoziban

forrás: Prím Online, 2016. július 26. 15:09

Egész estés szórakozást ígér július 26-án és augusztus 16-án, kedden a Paramount Tetőmozi: ugyanis érkezik a Beverly Hills-i zsaru 1-2. és a Csupasz pisztoly 1-2. Budapest legmagasabban lévő mozijába. A különleges élményt kínáló szabadtéri helyszínen az első száz vendéget ajándék pattogatott kukorica és a Paramount Channel filmcsatorna legnagyobb klasszikusai várják.

Dupla filmélménnyel folytatódik Budapest legmagasabban lévő mozijának programja: a Paramount Channel filmcsatorna legnagyobb klasszikusainak két részét egymás után nézhetik meg az érdeklődők a szabad ég alatt. Július 26-án, kedden érkezik a Beverly Hills-i zsaru 1-2., augusztus 16-án pedig a Leslie Nielsen főszereplésével készült Csupasz pisztoly 1-2-vel folytatódik a vetítés.  

 

Az Eddie Murphy nevével fémjelzett Beverly Hills-i zsaruról talán kevesen tudják, de Axel Foley szerepét eredetileg Sylvester Stallone-ra írták, de felmerült még Harrison Ford, Michael Keaton, Arnold Schwarzenegger, Robert De Niro, Al Pacino, Richard Pryor és James Caan neve is. Miután Stallone két héttel a forgatás megkezdése előtt kiszállt a projektből, és Eddie Murphy lépett a helyére, szükségszerű volt, hogy komolyan átírják a forgatókönyvet. Mégsem így került bele Foley ikonikus „szuperzsaru” monológja, hanem ennek jóval spontánabb oka volt.  

 

 

Amikor a rendőrőrsön zajló jeleneteket készítették, Eddie Murphy már nagyon fáradt volt. A stáb ezért kávéval kínálta, de Murphy elutasította mondván, hogy semmivel nem mérgezi magát. Végül mégis kénytelen volt elfogadni és apránként elkortyolgatta a keserű italt, hogy ébren tudjon maradni. Az első koffeinélményétől pedig annyira felpörgött, hogy rögtönözve elmondta az emlékezetes szöveget. A filmet kedden bárki újranézheti a Paramount Tetőmoziban, ahol az első száz látogató a belépő mellé ingyen pattogatott kukoricát kap.

 

Paramount Tetőmozi 2016. szeptember 6-ig keddenként 21.00 órától a Budapest Rooftop Cinema, Corvin Clubban (1085 Blaha Lujza tér 1-2). Jegyek a helyszínen kaphatók, kapunyitás 18.00 órakor.

 

Program:

  • Július 26. Beverly Hills-i Zsaru, Beverly Hills-i Zsaru 2.
  • Augusztus 2. Az Álmosvölgy Legendája
  • Augusztus 9. Forrest Gump
  • Augusztus 16. Csupasz Pisztoly 1, Csupasz Pisztoly 2 és 1/2
  • Augusztus 23. Shaft
  • Augusztus 30. Cool Túra
  • Szeptember 6. Super 8

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05