USB flash drive termékek a Samsung adattároló portfóliójában

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 20. 09:12

A Samsung bejelentette vékony és kifinomult formatervezésű USB flash drive termékeit (UFD), melyek háromféle ergonómiai kialakításban érhetők el, és már mindegyik a legújabb Samsung NAND flash technológiát használja.

Új USB flash drive termékeket jelentett be a Samsung. A termékcsalád bemutatásával a Samsung teljesebbé teszi termékkínálatát a saját márkás memóriatárolók piacán, ahol jelen van teljes SD-, és  micro SD kártya termékvonallal, illetve belső és hordozható SSD-kkel. Minden USB 3.0 drive kompatibilis az USB 2.0-vel is, és a termékek NAND flash technológiával működnek, A termékcsalád továbbá megfelel a Samsung „5-proof” technológia követelményeinek és az adattárolókra is érvényes a vásárlás dátumától számított 5 éves garancia

 

A Samsung USB 3.0 flash drive három verzióban érhető el: Bar, Fit és Duo kiszerelésben. A Bar típus egy modern, stílusos megjelenésű eszköz, világos pezsgő színben, magas minőségű fémborítással a hosszú élettartam megőrzése érdekében. Az áramvonalas kialakítás, és a kör alakú vég nem csak az esztétikumot szolgálja, hanem könnyíti a használatot, és akár kulcstartóra is rögzíthető az eszköz. A 40 mm hosszú és kevesebb, mint 9 gramm súlyú flash drive-ot kifejezetten PC használatra tervezték, és 16 GB, 32 GB és 64 GB verzióban is elérhető. A flash drive szekvenciális olvasási sebessége akár 130 MB/s is lehet, ezzel 2,4 GB full HD videó vagy közel 40 órányi mp3 zene kevesebb, mint 20 másodperc alatt tölthető le az UFD-ről a számítógépünkre.

 

UFD standard

 

A Samsung USB 3.0 Fit flash drive az új UFD széria legkompaktabb eszköze. Ultravékony notebookhoz, illetve USB-vel felszerelt gépkocsikban zenelejátszásra és adattárolásra is alkalmas, Az eszköz így könnyen hordozható, és áramvonalas kialakítása segíti a könnyű eltávolítást. A Fit UFD kevesebb, mint 20 mm hosszú és 2 gramm súlyú. Szekvenciális beolvasási sebessége eléri a 130MB/s-ot, mind a 32 GB-os, mind pedig a 64 GB-os változatban.

 

UFD Fit

 

A harmadik verziót, a Samsung USB 3.0 flash drive Duot kifejezetten olyan okostelefon, tablet és PC felhasználóknak tervezték, akiknek különösen fontos a rugalmasság, így tartalmaz sztenderd és micro USB portot is. A Duo flash drive-hoz tartozik egy kupak is, ami a Micro USB portot védi. Ez az adattároló is képes a 130 MB/s sebességre és USB 2.0 csatlakozós Android eszközökkel is kompatibilis. A Duo drive 32 GB-os és 64 GB-os változatban is elérhető, kevesebb, mint 37 mm hosszú és 6 gramm súlyú.

 

UFD Duo

A Samsung 5-Proof technológia garantálja, hogy minden eszköz ellenáll 72 órán keresztül sós tengervíznek és működőképes -0°C és 60°C-os hőmérsékletek között is. Az adattárolást nem befolyásolja a sztenderd repülőtéri röntgenvizsgálat vagy az extrém 1500g mértékű gravitációs erő, továbbá 15,000 gaussig ellenáll a mágneses erőnek, amely egy nagyteljesítményű MRI scanner erejével egyenlő.

 

A termékskála összesen hét különböző formában és kapacitásban érhető el világszerte, többek között Koreában, az Egyesült Államokban, Kínában, Európában és egyéb területeken, ezzel is erősítve a Samsung jelenlétét a globális adattárolási piacon. A flash drive-ok minden típusa elérhető lesz 128 GB –os verzióban is az év végéig.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50