Brady Workstation: gyorsan megtervezhető biztonsági azonosítók

forrás: Prím Online, 2015. június 16. 15:20

Az új Brady Workstation lehetővé teszi a felhasználó számára a biztonsági jelzések, CLP-címkék, csőjelölők és Lockout/Tagout eljárások vizualizációs elemeinek létrehozását mindössze néhány kattintással. Ez egy ingyenesen letölthető alkalmazáskörnyezet barátságos felhasználói felülettel, amelyben mindenféle biztonsági azonosító könnyen megtervezhető.

Könnyen használható címketervező alkalmazások

A Brady Workstation alkalmazások a címkék és jelölések különösen gyors létrehozását teszik lehetővé. Az Expresszjelölők alkalmazás biztonsági jelölési sablonokat tartalmaz, amelyeken a felhasználók egyedi információkat helyezhetnek el, és percek alatt ki is nyomtathatják a jelöléseket egy Brady nyomtatóval. A Csőjelölő és az Nyíl címke alkalmazások hasonló módon működnek, a Egyéni Tervező alkalmazásban pedig a felhasználók egy üres szerkesztő felületen próbálhatják ki a kreativitásukat. Az összes alkalmazás ingyenesen használható.

 



Hozzáadott értéket tartalmazó alkalmazások

A CLP/GHS címkék és a LOTO utasítás szerkesztő alkalmazás a Brady Workstation csomagban elérhető két nagyon speciális alkalmazás. A CLP címkék alkalmazás a megfelelőségi követelményeket teljesítő CLP-címkék létrehozását teszi lehetővé, míg a LOTO utasítás szerkesztő alkalmazás segítségével vizualizálhatók a meglévő Lockout/Tagout eljárások, így a kommunikáció az előírt módon biztosítható a munkaterületen. A két fizetős alkalmazásnál lehetőség van egy 14 napos ingyenes kipróbálásra, melynek során megismerhetők azok előnyei.

Megtervez, létrehoz és nyomtat

A Brady Workstation nem igényli a felhasználóktól minden egyes alkalmazás telepítését, ehelyett lehetővé teszi az igényeknek legjobban megfelelő alkalmazások kiválasztását. A jövőben további alkalmazások jelennek meg a Brady Workstation programhoz! A Brady Workstation alkalmazásban létrehozott címkék és jelölések egyszerűen kinyomtathatók a Brady BBP31 vagy BBP33 jelzés- és címkenyomtatóval, a BBP™85 jelzés- és címkenyomtatóval vagy a GlobalMark Multicolour és a GlobalMark Colour & Cut készülékekkel. A Brady Workstation alkalmazásban egy helyen érheti el az összes biztonsági azonosítót!


Brady Workstation programok: http://workstation.bradyid.com

Kulcsszavak: security

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50