A Sony bejelentette újdonságait a CES kiállításon

forrás: Prím Online, 2015. január 6. 08:46

A Sony bejelentette legújabb termékeit a 2015-ös CES (International Consumer Electronic Show) alkalmából, mely január 6-án vette kezdetét Las Vegasban.

A Sony az idei CES-en is képviselteti magát, és számos újdonságot vittek magukkal Las Vegasba. A vállalat termékeivel inspirálja és kiteljesíti az emberek kíváncsiságát, valamint érzelmileg is hat rájuk. Ennek a filozófiának a jegyében a vállalat bemutatta a legújabb 4K készülékeit, High-Resolution Audio termékeit és a SmartWear eszközeit.

 

A Sony új szintre emeli a 4K élményt a legújabb, 4K kompatibilis termékeivel. 11 új 4K BRAVIA LCD TV készüléket mutatnak be, melyek három szériában érkeznek majd meg a vásárlókhoz. A vállalat saját fejlesztésű, innovatív 4K Processzor X1 chip technológiájával soha nem látott képminőséget kínálnak a felhasználók számára. A legújabb BRAVIA termékcsalád tagja a világ legvékonyabb TV-je is (mindössze 4.9 mm a legvékonyabb ponton), valamint a világ első High-Resolution hangzással felszerelt sorozata.
 

 

Továbbá a 4K és Full HD készülékeket a Google legfrissebb Android operációs rendszerével látták el, hogy megkönnyítsék a televíziók és a különböző mobil eszközök közötti kommunikációt. A Sony egyérintéses kapcsolódása (One-Flick Entertainment) révén egészen egyedi felhasználói élményben lehet részünk, köszönhetően a könnyen kezelhető rendszernek, melyet zökkenőmentesen irányíthatunk a távkapcsoló érintő felületével. Ezekkel a megoldásokkal a felhasználó számára élménnyé válik a TV nézés, a tartalomkeresés, minden szolgáltatás és a különböző applikációk.

 

A Sony a 4K technológiát a digitális képalkotás területére is beemelte, a legújabb akciókamerák már 4K felvételek rögzítésére is alkalmasak. A legújabb 4K Handycam kamera – kb. 30%-kal kisebb és 20%-kal könnyebb, mint a legutolsó modell volt, ezenkívül megtalálható benne a Sony legújabb SteadyShot képstabilizáló technológiája.

 

A képek mellett a vállalat mindig nagy hangsúlyt fektetett az audiotechnológiára is. A legújabb Hi-Res kompatibilis eszközök kiváló zenehallgatási élményt nyújtanak akár az otthonában, akár útközben. A legújabb Walkman, vezeték nélküli hangsugárzók, házi-mozi rendszerek és a több csatornás integrált erősítők mind Hi-Res kompatibilis eszközök. A Sony legújabb fejlesztésű LDAC kodek megoldása a hagyományos technológiákhoz képest akár háromszor annyi audio adat átvitelére képes, így zenéit sokkal jobb minőségben hallgathatja Bluetooth –on keresztül is.

 

Ezenfelül a vállalat bemutatja a SongPal Link alkalmazást, mely lehetővé teszi, hogy egyszerre több audio eszközünket irányítsunk összehangoltan. A helyszínen a vállalat szakemberei igyekeznek bemutatni az érdeklődőknek, hogy a zene hogyan képes átlépni a fizikai akadályokat.

 

Sony Mobile új termékeket, partneri együttműködéseket és élményeket mutatott be a fejlődő SmartWear sorozat keretein belül a 2015-ös CES-en. Bevezetésre került a SmartWatch 3 sima rozsdamentes változata, új Lifelog együttműködések és a hordozható kiegészítők új koncepciója is a Sony Corporation fejlesztésében, mely egy szenzoros, vízálló headset prototípus. A headsetet arra tervezték, hogy a segítségével a teljesítmény optimalizálhatóvá váljon, és valós idejű betekintést enged a futás menetébe.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59