Menedzselt Biztonsági Szolgáltatások havi fizetési ütemezésben

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 16. 09:28

Az IT-Shield menedzselt IT biztonságtechnikai megoldásával és felkészült csapatának segítségével minden egyes vállalati és/vagy szolgáltató szintű környezetben tevékenykedő cég jelentős beruházási költségeket takaríthat meg, miközben a hét minden napján, napi 24 órában teljes biztonságban tudhatóak az adataik és adatbázisaik.

Az új generációs tűzfalak (NGWF) megjelenésével egyidejűleg elkezdődött az IT biztonság evolúciójának egy újabb szintre emelkedése, ám a „Gartner” által évekkel ezelőtt publikált „Next-Generation Firewall” koncepció oly mértékben megversenyeztette a gyártókat, hogy mára számos olyan termék létezik, ami NGWF jelzővel van ugyan ellátva, csak éppen nem vagy csupán részben tudja ellátni a hálózatok teljes spektrumú védelmét.


A komplex, multi-protokoll hálózati architektúrák migrációjának a nagy mennyiségű adatforgalom kezelése mellett a magas szintű skálázhatóság alapkövetelménye, amit a „fél NGWF” céleszközök képtelenek biztosítani, ugyanis nem tudják egyaránt ellátni a hagyományos és az újgenerációs támadások elleni védelmet. Számos vállalat küzd ezzel a problémával, amit eddig egyetlen módon lehetett orvosolni: a céleszközök lecserélésével. Ez azonban megköveteli a jelentős anyagi ráfordítást, valamint óriási erőforrást igényel az IT munktársaktól. Az IT-Shield MSS mindkét problémára költséghatékony megoldást jelent, mivel az eszközberuházási költségek nullára csökkenek, továbbá az IT szakemberek túlterheltsége is elkerülhető.
Az IT-Shield olyan fejlett eszközparkot üzemeltet, ami a jelenleg elérhető legteljesebb biztonságot nyújtja a vállalatok számára, valamint e szektorban professzionális, magas szintű információs technológiai tudással rendelkező szakemberek állítják össze és felügyelik a egyéni biztonságtechnikai megoldásokat. Az IT-Shield üzemeltető vállalata teljeskörű felelősséget és garanciát vállal a céges adatok védelmét tekintve.


Az üzemeltetés során kihelyezik a megfelelő fizikai eszközt, ami lehet UTM, webalkalmazás, tűzfal, web- és levelező átjáró. Ezek mellett modulárisan felépíthető a kliensek védelme is az antivírustól az eszközfelügyeleten át az adatszivárgás-megelőzésig. Az eseménykezelő központjainak segítségével monitorozni tudják a hálózati folyamokat, és gyanús viselkedés esetén rögtön reagálni tudnak.

Mindez professzionális szolgáltatásokkal is kiegészíthető, például a sérülékenységi vizsgálatok, biztonsági tudatossági tréningek és azok folyamatos visszaellenőrzése, nyomon követése. 


További információ a következő linken olvasható: http://it-shield.hu/kezelt-biztonsagi-szolgaltatasok/
 

Kulcsszavak: security IT-Shield

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05